dinsdag 5 april 2011

Ja, tot de dood alstublieft.

Een walgelijk mannetje, die Van den Berg van de vereniging Martijn. Die misselijkmakende club pedo's. De voorzitter is het er niet mee eens dat zijn kinderporno afgepakt is, hij heeft nu immers niks meer om naar te kijken, de vuilak. En nu is hij in hongerstaking gegaan.

Had hij dat niet jaren eerder kunnen doen? En dan tot de dood erop volgde? Misschien hadden we dan geen pedovereniging. Niemand met gezond verstand en beschaving begrijpt deze viezeriken, echt geeneen en toch schijnt het in Nederland te mogen. Ik heb me al over vele zaken verbaasd maar hier blijft mijn hoofd zich over breken. Waarom? Welke zieke geest komt op het idee om je als pedofiel te gaan verenigen? Er is toch maar een reden? Proberen je misdaden te legaliseren... Er is geen goed woord voor deze 'mensen'.

Van den Berg hongert zich uit. Met een blik in de ogen van: misschien krijg ik dan hiermee mijn erkenning. Helaas. Ga maar hongeren. Neem vooral geen insuline meer. Reken niet op bijstand. Er zullen weinigen om treuren.

Weinigen? Ja. De vereniging zal een nieuwe voorzitter willen. Mogen dat ook kinderen zijn?